Ιστολόγιο προώθησης και διάθεσης έργων των συγγραφέων Γιώργου Πολ Παπαδάκη & Νίκου Δημ. Νικολαΐδη. Περιηγηθείτε, ενημερωθείτε για τα πονήματά μας και πραγματοποιείστε έγκαιρα τις παραγγελίες σας, προκειμένου να τύχετε των ειδικών προσφορών μας, απευθείας από την "πηγή" δημιουργίας.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Επικοινωνία:

aNwDyNos@gmail.com

georgepappadakis@gmail.com


Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης


Ποδοσφαιρικό fanzine, που κυκλοφορεί σε συνέχειες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  • Τεύχος 1 (Ιούνιος 2010): "Αντίξοος Αγώνας"
  • Τεύχος 2 (Δεκέμβριος 2010): "Εσωτερική Πάλη"
  • Τεύχος 3 (Υπό έκδοση-Ιούνιος 2011): "Ο Μεγάλος Τελικός"


Όπως έγραψα και στο 1ο τεύχος του περιοδικού, ο Μάκης Ροδίτης γεννήθηκε απ' την ανάγκη των δημιουργών του να εκφράσουν τα πιστεύω τους και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους γύρω από το χώρο που αγαπούν, του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο ήρωάς μας δεν είναι προικισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις, ούτε διεκδικεί το αλάθητο. Είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ένας αθλητής με αδυναμίες αλλά και με δυνατότητες που περιμένει υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κερδίσει τη δική του μικρή στιγμή στο μερίδιο της ευτυχίας που όλοι δικαιούμαστε.

Μέσα από τις περιπέτειές του, ο νεώτερος ειδικά αναγνώστης θα νοιώσει ότι συμπάσχει με τον χαρακτήρα και αγωνίζεται μαζί του για την τελική δικαίωση, που φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα προκύψει.

Εκατομμύρια αθλούμενοι σε δεκάδες σπορ σε όλο τον κόσμο και για πολλές δεκαετίες πασχίζουν να ξεφύγουν από τη μετριότητα και να αναδειχθούν στον τομέα τους, κερδίζοντας διακρίσεις. Ο Μάκης Ροδίτης είναι μια μικρή σταγόνα σε όλο αυτό τον ωκεανό προσδοκιών, που ταυτίζονται με την ανθρώπινη φύση και την επιθυμία της για εξέλιξη και προκοπή.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:
http://portieromakisroditis.blogspot.com/

Τίτλος: "ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΜΑΚΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ"
("Ο τερματοφύλακας έκπληξη")

Σενάριο: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης

Σχέδιο: Νίκος Νικολαίδης/Εξωφύλλου Παναγιώτης Λύρης

Χρωματισμός: Σταματίνα Χελιώτη

Εκδοτική: "Λεωπαλαίοντες Ζ.Ν." (Νικόλαος Ζώης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου